DISFRUTEU DELS NOSTRES MENUS DE DIMARTS A DIVENDRES NO FESTIUS AL MITGDIA

MENU LABORABLES

APERITIU BENVINGUDA

Vermut Yzaguirre o Canyeta de Cervesa Estrella Damm

El nostre all i oli "Al estil Formentera" amb Olives i Crostons

ENTRANTS A ESCOLLIR:

Amanida de capdells de Tudela amb vinagreta de crudites y anxoves

Xipirons de platja arrebossadets amb farina de blad

Cassoleta de cigrons a la marinera al estil de Palamos

Pasta fresca Italiana farcida a la crema de formatges catalans

SEGONS A ESCOLLIR:

Entrecot de llom alt de vedella al Grill amb patatas paya - (Sup. 2,75€)

Costelles de porc Duroc amb salsa de ceps

Medallons de bacalla de Islandia amb samfaina cassolana

Llenguadina fresca de platja a la plantxa amb verduretes al vapor

POSTRES A ESCOLLIR:

Crema Catalana feta a casa amb carquinyoli

Mato amb mel de canya i pols de canyella

Poma al forn amb gelat de vainilla

El tipic tall gelat tipic Valencia de tres sabors amb galeta cruixent

Mini Gin Tonic "Masters",autocton de Vilanova i Geltru (Sup.1,50 €)

BEGUDES A ESCOLLIR "Una per persona":

AIgua amb o sense gas, Cervesa, Refresc (No inclou Nestea o Aquarius)

Copa de Vi Negre - Blanc - Rosat Pinord Guadina "D.O. Penedes"

PREU PER PERSONA 23,50 €

*Els plats del menú poden ser modificats en funcio de les existencies.

MENÚ D,EJEMPLE